Om oss

Vi som skriver på den här sidan gör det med ett helt yrkesliv i ryggen: ett yrkesliv inom catering och inom events. Vi vet vad som krävs för att lyckas med festen och det är exakt det som den här sidan ska fokusera på. Hur kan det komma sig att vissa fester blir roliga och av den kalibern att folk pratar om dem i åratal efteråt? Hur kan andra fester bli så stela att folk väljer att sticka så snart de ges en möjlighet? Det vi vill göra här är att visa var denna gräns går. Vi vill att du ska hamna på rätt sida och arrangera någonting som folk verkligen uppskattar.

Bakom detta kommer det att ligga ett hårt arbete. Tro ingenting annat. Gemensamt mellan de lyckade festerna ligger en lång planering där varenda liten sten har vänts innan. Vilken mat ska man servera? Vilken catering ska väljas? Hur ska bordsplaceringen se ut? Vilken musik ska spelas och finns det utrymme för någon typ av underhållning?

Sämre fester tenderar att förlita sig på slumpens skördar i en större utsträckning. Går det så går det, det är tanken man som arrangör har – och i de flesta fall så blir det inte särskilt lyckat.

Vi menar inte att allt ska planeras. Det måste finnas utrymme för det spontana och oväntade också. Men, man måste vara beredd på att arbeta initialt för att kunna njuta senare. På den här sidan ska du få nycklarna till att lyckas. Välkommen!