Kategorier
Catering

Företagscatering Stockholm – ett riktigt bra alternativ 

Dags att ordna en riktigt bra kick-off för företaget i Stockholm? Oavsett om det handlar om en kick-off, ett event, en konferens eller om exempelvis ett möte med kunder, partners och investerare så blir maten en nyckelfråga. Både för att kunna hålla koncentrationen upp och för att maten i fråga också fungerar på ett socialt sätt. Man umgås genom att äta tillsammans.

 Idag finns en uppsjö av alternativ gällande företagscatering i Stockholm och genom att välja den tjänsten så blir er sammankomst också precis så lyckad som ni siktar på.

 Företagscatering i Stockholm har, precis som vanlig catering, kommit att utvecklas till en heltäckande tjänst där god mat, bra service och professionell servering inkluderas i priset. Ett pris som dessutom är att anse som mer än rimligt. Företagscatering i Stockholm är, helt enkelt, den bästa lösningen oavsett om det handlar om ett julbord, en kick-off eller om en lite lyxigare typ av fredagsfika med resten av arbetsgänget. 

Tips om företagscatering i Stockholm 

Det finns emellertid vissa saker att tänka på också. Långt ifrån alla företag erbjuder samma lösningar och sömlösa alternativ som vi ovan beskrev. Det handlar om att välja rätt partner. Om vi ska nämna två faktorer som kan leda dig till ett bättre val så är det följande:

  • Kommunikation. Du som beställare av företagscatering måste vara noga med att din beställning är korrekt och anpassad efter antalet gäster, eventuella allergier och efter vilken typ av event som planeras. Vill ni ha exempelvis en buffé, matiga mackor eller kanske plockmat i form av snittar och canapéer? Gå igenom och diskutera detta med leverantören innan. Många missförstånd kan undvikas genom en god kommunikation. 
  • Referenser. Se alltid till att säkerställa en kvalitativ tjänst genom att kontakta referenser innan du går vidare. Om leverantören kan visa upp en massa andra företag som har valt – och fortfarande väljer – deras företagscatering i Stockholm så är det ett rejält plus.