Kategorier
Mat

Vänner njuter av tapas i Stockholm

Finns det något bättre än att få umgås med sina vänner? Det skulle vara att umgås med dem och samtidigt njuta av tapas i Stockholm. Ett härligt sätt att umgås.

Alla i tjejgänget, utom Sofia, hade samlats hemma hos Alice. Det var nämligen hon som var anledningen till träffen. Sofia skulle fylla trettio och vännerna planerade en överraskningsfest. Sofia hade bjudit alla till sommarstugan helgen efter den stora dagen. Men de ville ha henne för sig själva en kväll.

De bestämde onsdagen innan festen så att väninnan kunde vila upp sig innan den stora festen med vänner, arbetskamrater och familj. Efter att ha diskuterat en stund beslutade de att boka bord på den nya restaurangen i Vasastan. En av tjejerna hade varit där och sa att den var jättebra. Perfekt då Sofia älskade tapas.

Tapas – överraskningen blev en hit

De bestämde sig för att förboka maten. De var trots allt tio stycken vilket kunde innebära väntetid. Det var populärt med tapas i Stockholm. Menyn googlades fram och de kom fram till att avsmakningsmenyn på 14 rätter var perfekt. Alice skulle beställa bord och mat där väninnan sagt att de hade stans bästa tapas.

Hela gänget satt beredda och brast ut i sång när Sofia och Alice kom till restaurangen. Födelsedagsbarnet blev precis så överraskad som de hoppats på.. Sofia hade trott att hon och Alice skulle ut och shoppa. Maten var fantastisk och alla var överens om att onsdagen varit ett perfekt val då jubilaren skulle behöva några dagar för att vila upp sig.

Fortsätt vidare till denna sida om du vill läsa mer om tapas: https://alegriatapasbar.se/